1 / 1
Čips od francuskog hrasta za barikiranje rakije i vina 1kg DOLCE VANILLA
- Novi Sad, Opština Novi Sad, Podbara, Bele njive, 5
1.980 RSD
- 118945683
- Ažuriran: 23.03.2025.
- Šifra artikla: 8977
- cips-od-francuskog-hrasta-za-0779L

Tražiš kvalitetan telefon?
Pogledaj široku ponudu!
Izdvojene informacije
-
Novo/Nekorišćeno
Stanje
-
-
Opis
Specijalno tostirani čipsevi za vinifikaciju i odležavanje Pronektar. Hrast, vanila, laktoni, kremaste note voćni karakter. Slatkoća i punoća na ukusu. Ciljevi: složeni ukus na hrast i vanilu, voćni karakter. Slatkoća i punoća na ukusu. PREPORUČENO DOZIRANJE:: Sortna i kvalitetna bela i roze vina: 1gr/l Bogata i jaka bela vina: 2gr/l Lagana i voćna crvena vina: 2,5gr/l Jaka i puna crvena vina: 4gr/l Slatka i likerska vina: 4gr/l NAŠI SAVETI: Čips Dolce Vanilla i Dolce Moka treba ih mešati u odnosu 3:1 u korist Vanille kada je u pitanju dodavanje u fermentaciji crnog vina (kada je grožđe nedovoljno zrelo) ili u rakiji. Siguran način doziranja je da se 1kg čipsa ili kocki ekstrahuje u 5 ili 10 litara rakije pa se kasnije (posle mesec-dva) taj estrakt raspodeli (probanjem) na određenu količinu rakije. Na taj način se ne može pogrešiti a dozu određuje kupac... Uputstvo za upotrebu: Bela vina - Od samog početka fermentacije radi dobijanja arome na hrast i voćnog karaktera vina. Crvena vina - Pre malolaktičke fermentacije i na početku odležavanja za jače arome i bolju integraciju tanina. Preporučena temperatura odležavanja: 15°C minimum uz striktan nadzor mikrobioloških uslova. Montaža: preporučuje se da se vrećice sa čipsom okače opterećene da vise na polovini visine tanka. Preporučeno trajanje kontakta : minimum 1 meseca, uz monitoring degustacijom. Proizvođač: Francuska, EU NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu. -
Ukoliko su na ovom oglasu primećene neke greške ili nepravilnosti prijavi oglas
-
-
-
-
-
Brzi linkovi