Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni - Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni
- Beograd,
499 RSD
- 144614644
- Ažuriran: 09.02.2025.
- Šifra artikla: 158079
- kuhinjski-tucak-za-meso-profesionalni-qXmcc
Izdvojene informacije
-
Novo/Nekorišćeno
Stanje
-
-
Opis
Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni Kuhinjski Tučak Za Meso ProfesionalniKuhinjski Tučak Za Meso.
- Tučak je od plastike i nerđajućeg čelika sa zupcima. Fleischzartmacher Kuhinjski alat za goveđi biftek, svinjetinu, jagnjetina bela.
- Veličina : 19,5 cm 24 Zupca od nerđajućeg čelika. Kuvanje 40% brže. Zupci od nerđajućeg čelika razbijaju žilava vlakna mesa.
- Takođe korisno za probijanje mesa pre mariniranja. Robusni mehanizam sa oprugom precizno kontroliše radnju.
- Preporučuje se pranje ruku.
- Razbijte žilava vlakna mesa za pečenje, zupci od nerđajućeg čelika razbijaju žilava vlakna mesa i pogodni su za probijanje mesa pre mariniranja.
- Poboljšajte ukus i mekoću mesa.
- Vrhunski material, napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za hranu, savršeno polirane, olovke sa 21 iglom sa ABS plastičnom ručkom.
- Lako za upotrebu.. Neka meso bude sveže, začini se mogu temeljno i brzo ugraditi u meso;
- Uštedite vreme: Needle Igle za omekšavanje mesa efikasno skraćuju vreme mariniranja i kuvanja.
- Kuhinjski Tučak Za Meso meso možete učiniti ukusnijim za samo nekoliko minuta.
- Sigurno za upotrebu. Sigurnosna brava sprečava nesreće. Uključena sigurnosna kapa za skladištenje.
- Tako se možete mirno opustiti i postići profesionalne kuhinjske rezultate.
- Sa ergonomskom drškom, disk se podiže dok ulazi u meso, tako da šiljci potpuno ulaze. Oštri vrhovi zapravo probijaju meso lakše nego probijanje rupa viljuškom.
- ČETKA ZA ČIŠĆENJE: Držite ručicu, snažno je zamahnite u sudoperu punoj vruće vode sa sapunom, a zatim četkajte igle.
- Otresite višak vode i osušite na vazduhu.
- Manje vremena kuvanja znači manji gubitak prirodnih aroma i sokova.
- Sićušni kanali pružaju put marinadama duboko u meso i pomažu ravnomernije kuvanje smanjujući skupljanje, što ga čini mnogo sočnijim i ukusnijim mesom.
- BRZO I POVOLJNO: Kuhinjski Tučak Za Meso se koristi za stvaranje malih prolaza i pomaganjem marinadi da dublje i brže prožme, skraćuje vreme kuvanja do 40% i pečenje za roštilj.
- Bez šuma i bez prskanja kada oštri vrhovi prodru u meso bez promene oblika ili izgleda mesa, što omogućava bržim prodiranjem marinade u meso.
- Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni je primenljiv na više vrsta mesa: govedinu, pečenica, piletinu, ribu i tako dalje za kuhinju.
- Neizostavan kuhinjski pribor.
- Karakteristika omekšivača mesa.
- Karakteristika: Dvostrana glava čekića, svestranost, ravna površina nokta uglavnom se koristi za proširenje bloka mesa dok se brine za rastresito tkivo mesa.
- Duboka površina nokta koristi se za proširenje rebra mesa nakon komada mesa, a ukus je žvakač.
- Zašto izabrati IUIP tučak za omekšavanje mesa?
- Kuhinjski Tučak Za Meso Profesionalni je alat koji vredi!
- Specijalni dizajn donosi vam zgodan i ugdan rukohvat, jednostavan i siguran za upotrebu.
- Visokokvalitetna i teška legura cinka i nerđajući čelik čine ga lako izdržljivim i nežnim za meso.
- Dvostrane stranice sa različitim konusnim tačkama čine omekšivač mesa efikasnijim i lakšim.
- Kuvati 40% brže.
- Praktična rupa za vešanje osigurava skladište koje štedi prostor.
- Pogodno za razne vrste mesa, uključujući piletinu, biftek, govedinu i druge tvrde komade mesa.
Pogledajte Video: Kuhinjski Tučak Za Meso
-
Ukoliko su na ovom oglasu primećene neke greške ili nepravilnosti prijavi oglas
-
-
-
-