Čips od francuskog hrasta za barikiranje rakije i vina 1kg DOLCE MOKA
- Novi Sad, Opština Novi Sad, Podbara, Bele njive, 5
1.980 RSD
- 157095001
- Ažuriran: 21.01.2025.
- Šifra artikla: 8978
- cips-od-francuskog-hrasta-za-hQ225
Izdvojene informacije
-
Novo/Nekorišćeno
Stanje
-
-
Opis
Specijalno tostirani čipsevi za vinifikaciju i odležavanje Pronektar. Crna čokolada, tostirana hrastovina. Snaga i punoća na ukusu. Ciljevi: ukus na tostiranu hrastovinu, pun ukus, intenzivna hrstovina. PREPORUČENO DOZIRANJE:: Bogata i jaka bela vina: 1gr/l Lagana i voćna crvena vina: 2gr/l Jaka i puna crvena vina: 3gr/l Slatka i likerska vina: 3gr/l Žestoka pića: 5gr/l NAŠI SAVETI: Hrastov čips za vino, likere i žestoka pića Dolce Vanilla i Dolce Moka treba ih mešati u odnosu 3:1 u korist Vanille kada je u pitanju dodavanje u fermentaciji crnog vina (kada je grožđe nedovoljno zrelo) ili u rakiji. Siguran način doziranja je da se 1kg čipsa ili kocki ekstrahuje u 5 ili 10 litara rakije pa se kasnije (posle mesec-dva) taj estrakt raspodeli (probanjem) na određenu količinu rakije. Na taj način se ne može pogrešiti a dozu određuje kupac... Uputstvo za upotrebu: Bela vina - Na početku alkoholne fermentacije radi dobijanja voćnih aroma na hrastovinu. Crvena vina - Na početku odležavanja za maksimalnu ekstrakciju tanina. Preporučena temperatura odležavanja: 15°C minimum uz striktan nadzor mikrobioloških uslova. Montaža: preporučuje se da se vrećice sa čipsom okače opterećene da vise na polovini visine tanka. Preporučeno trajanje kontakta : minimum 1 meseca, uz monitoring degustacijom. Proizvođač: Francuska, EU NAPOMENA: Deklaracija o poreklu robe biće istaknuta na proizvodu. -
Ukoliko su na ovom oglasu primećene neke greške ili nepravilnosti prijavi oglas
-
-
-
-