• Kompleks “Ruj Mountain Residence & Spa”


  Predstavljamo vam kompleks koji se nalazi na zlatiborskom proplanku u neposrednoj blizini naselja Jelena Anžujska i hotela “Zelenkada”, nedaleko od strogog centra samog Zlatibora. Neposredna udaljenost od turističkog dela omogućava očuvanje mira i veze sa prirodom i pruža mogućnost korisnicima da dožive prirodne lepote iz prve ruke. Zbog uzvišenosti terena na kom se nalazi kompleks, pruža se idiličan pogled na panoramu Zlatibora.

 • Ovaj kompleks pruža mnogobrojni sadržaj: restoran, spa centar, igraonicu i sl.


  Naziv kompleksa inspirisan je čudesnim vatrenim grmom Ruj, koji je jedan od simbola i jedna od najznačajnijih lekovitih biljaka na Zlatiboru. Pored živopisne okoline i dobre povezanosti sa centrom Zlatibora, lepoti stanovanja unutar kompleksa “Ruj Mountain Residence & Spa” doprinosi, pored kvaliteta gradnje po svetskim standardima i parkovski uređen prostor unutar bloka koji omogućava korisnicima komforan boravak i sa malom decom.

 • Apartmani su veoma funkcionalni i osvetljeni i kao takvi predstavljaju prostor za svakog ko u njemu odluči da boravi.


  Apartmani su projektovani tako da svojom funkcionalnom organizacijom, osvetljenošću i prozračnošću, kao i idiličnim vizurama, sačinjavaju prostor po meri svakog ko u njemu odluči da boravi.

  Podzemne garaže obezbeđuju parking prostor za svaku stambenu jedinicu, dok je dvorište bogato zelenim površinama i sadržajima za rekreaciju čineći od unutrašnjosti kompleksa park u kojem je uživanje provoditi popodnevne sate odmora tokom boravka u objektu “Ruj Mountain Residence & Spa”. Gradnjom ovog kompleksa, Zlatibor je dobija novu građevinsku lepoticu, a vi mogućnost i privilegiju da upravo u njoj posedujete apartman po svojoj meri.


  Cene stanova zavise od kvadrature, spratnosti i orijentacije i trenutno se kreću od 1800eur/m² + PDV do 2050eur/m² + PDV.