FENIKS SISTEM DOO BEOGRAD

  • ID oglašivača: 00005OJZ
  • Radnja registrovana: 22.04.2020.
  • Broj u registru posrednika: 006

Agencija za nekretnine FENIKS SISTEM, osnovana je 1993. godine u Beogradu. Vođena vizijom osnivača i ogromnom željom za uspehom od strane celog tima, ubrzo počinje da se širi, kako po pitanju ljudskih i tehničkih resursa, tako i po zastupljenosti na tržištu. Agencija za nekretnine FENIKS, dugi niz godina, zauzima jednu od liderskih pozicija na tržištu nekretnina.

FENIKS među prvima počinje da razvija umreženi sistem računara, sa jedinstvenom bazom podataka o nekretninama, a paralelno radi i na razvijanu originalnog računarskog programa za korišćenje baze, koji postaje standard u ovoj oblasti poslovanja. Istovremeno, stavlja akcenat na medijsku zastupljenost agencije, kroz sve veći obim oglašavanja u štampanim i elektronskim medijima.

Agencija za nekretnine FENIKS, 1998. godine, zajedno sa grupom najvećih agencija u Beogradu, formira asocijaciju posrednika u prometu nepokretnosti KROV i počinje sa izdavanjem istoimenog, specijalizovanog časopisa za oglašavanje nepokretnosti. Proširenje obima aktivnosti dovodi do formiranja veće grupacije koja pod nazivom FENIKS SISTEM okuplja članice koje se bave različitim poslovima u vezi izgradnje i prometa nepokretnosti.

FENIKS SISTEM danas ima jednu od vodećih uloga na tržištu nekretnina, o čemu govori veliki broj zadovoljnih klijenata i njihovih preporuka.
 


Tim agenata, advokata i način rada


Agenciju FENIKS SISTEM čine agenti sa velikim iskustvom u poslovima prometa nekretnina, od kojih možete dobiti kvalitetnu podršku za kupoprodaju Vaše nepokretnosti.

Važan deo agencije FENIKS SISTEM čini tim Advokata koji su specijalizovani za poslove u prometu nekretnina.

Agencija FENIKS SISTEM obavlja poslove posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, što podrazumeva sve neophodne radnje, radi prezentacije nekretnine na tržištu, kako bismo doveli u vezu kupca i prodavca, odnosno zakupca i zakupodavca.
 


Podrška klijentima


Agencija se brine o svojim klijentima od početka do kraja posredovanja, što podrazumeva izradu Predugovora i Ugovora o kupoprodaji, zakazivanje overe kod Javnog beležnika, prisustvo na isplati, a uz dogovor sa klijentima obavljamo i postprodajne aktivnosti (prenos Infostana, struje, poreske obaveze...).

Sedište firme

  • PREDUZEĆE ZA SPOLJNU I UNUTRAŠNJU TRGOVINU FENIKS SISTEM DOO BEOGRAD

    Srbija

    Beograd, Vračar, Beogradska 8/2

    +38162348610