AGENCIJA ZA NEKRETNINE GOLD NEKRETNINE

  • ID oglašivača: 000068JS
  • Radnja registrovana: 28.04.2020.
  • Broj u registru posrednika: 1039

O NAMAAgencija za nekretnine GOLD NEKRETNINE Novi Sad je sertifikovana agencija, nastala na temelju 15-godisnjeg iskustva osnivača preduzeća u oblasti poslovanja nekretninama i to: posredovanja, upravljanja i rešavanja imovinsko-pravnih poslova.

Osnovna delatnost Gold nekretnina je posredovanje u procesu kupoprodaje i zakupa nepokretnosti (stanovi, kuće, vile, lokali, poslovne zgrade, gradjevinsko zemljište...) u Novom Sadu, Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i prigradskim naseljima.


NAŠA MISIJA


Misija GOLD NEKRETNINA je da osiguramo našim poslovnim komitentima sigurnost i kvalitet uz maksimalnu odgovornost i profesionalnost.

Proces kupovine i prodaje nekretnina je težak i stresan proces u svim njegovim segmentima, mi nastojimo da taj proces učinimo što jednostavnijim kroz pružanje celokupne usluge (know-how), za sve učesnike u procesu na tržištu nekretnina.

Cilj je da se uspostavi kvalitetan odnos sa svim učesnicima u procesu pružanja naših usluga da bi smo na taj način pridobili njihovo trajno poverenje.

Naš stav je da da krajnju odluku donosi klijent, a na nama je da taj izbor učinimo znatno kvalitetnijim.

Zadovoljenje naših ciljeva osiguravaju naši zaposleni koji sa velikim entuzijazmom, znanjem i sposobnostima te predanosti poslu, stvaraju pozitivnu radnu atmosferu te teže uspehu, kako bi što kvalitetnije uspeli ispuniti Vaše i naše potrebe.


NAŠA VIZIJA


Vizija GOLD NEKRETNINA je da bude prepoznata kao profesionalno, kvalitetno i efikasnopreduzeće u pružanju usluga posredovanja u kupovini, prodaji i zakupu nekretnina na teritoriji Novog Sada i regiona.

Ideja perspektivnog razvoja agencije je poslovanje temeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalnom pristupu poslovanju, a sve u cilju konstantnog jačanja položaja na tržištu nekretnina u Novom Sadu i Srbiji.


Svoju budućnost želimo da gradimo na zajedničkom zadovoljstvu korisnika naših usluga, zaposlenih, i konkurencije poštujući u potpunosti Kodeks poslovne etike posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, a sve u cilju dugoročnog rasta i razvoja.

Naši temeljni tržišni pristupi: “VAŠ PRIJATELJ U POSLU” i “POVERENJE NAJBITNIJI FAKTOR U POSLOVNOM USPEHU”.


Rešenjem Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija upisana u Registar posrednika pod brojem: 1039.


Vaše Gold nekretnine Novi Sad.


S poštovanjem!

Direktor Miodrag Tomić Mast.prav.


Sedište firme