Nož za otkoštavanje TRAMONTINA Master
- Kruševac,
1.150 RSD
- 140949052
- 31.05.2023.
- Šifra artikla: 4078
- noz-za-otkostavanje-tramontina-master-TbcAp
-
Izdvojene informacije
-
Novo/Nekorišćeno
Stanje
-
-
Opis
Nož za otkoštavanje TRAMONTINA - poseduje tanko, fleksibilno sečivo osmišljeno za odvajanje velikih delova mesa od kostiju. Bilo da se profesionalno bavite kuvanjem ili ste početnik / amater ova vrsta noža mora se naći na Vašoj listi noževa. Poslužiće Vam i kao nož za filetiranje sa nešto većim sečivom. Sečivo ovog noža, dužine 16 cm izrađeno je od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Termički je obrađeno ( očvršćivanje – zagrevanje sečiva, ispod nule( hlađenje od 50 do – 196°C) i kaljenjem ( povećanjem elastičnosti čelika )), sa garantovanim srednjim nivoom tvrdoće. Nož za otkoštavanje TRAMONTINA poseduje anatomski izrađenu polipropilensku dršku, dužine 14 cm, koja se direktno ubrizgava na čelični nosač, pružiće Vam udobnost tokom korišćenja, a takođe, obezbeđuje i sigurnost. Tramontina noževi, najpoznatije Brazilske marke, izrađeni su od najkvalitrtnijih materijala koji Vam garantuju lako oštrenje, kao i dug životni vek. Ovaj nož kolekcije Profissional MASTER ( linija je odobrena od strane NSF – Nacionalne Sanitarne Fondacije ) izrađen je tako da Vam olakša i smanji vreme provedeno u kuhinji. Poseduje antimikrobnu zaštitu sečiva -sprečava i smanjuje rast bakterija i gljivica. Karakteristike proizvoda :- Sečivo od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika dužine 16 cm
- Polipropilenska anatomska drška dužine 14 cm
- Nož dužine 30 cm
- Antimikrobna zaštita sečiva
Ukoliko su na ovom oglasu primećene neke greške ili nepravilnosti prijavi oglas